DR. MARIUS FLORIAN CALINESCU

 

 

 

Bine ati venit pe site-ul nostru!

Ma numesc Marius Florian Calinescu si sunt medic stomatolog cu o experienta in domeniu de aproximativ 10 ani. Am absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF Carol Davila din Bucuresti, in 2008, iar apoi am urmat un curs de perfectionare in Liverpool, Marea Britanie. Pentru orice probleme dentare ati avea, va astept, impreuna cu echipa mea, la cabinetul meu stomatologic din Bragadiru, unde am investit in cea mai moderna aparatura pentru confortul si siguranta dvs. Daca vreti sa beneficiati de tratamente stomatologice de cea mai buna calitate, fara sa simtiti durere, cu rezultate durabile in timp, va invit sa va programati la un consult.    

DOTARI

Din dorinta de a va pune la dispozitie tehnologie de ultima ora, materiale de cea mai buna calitate si specialisti bine pregatiti in domeniu, am investit si am dotat cabinetul cu aparatura moderna, astfel incat toate interventiile pe care le facem sa isi dovedeasca rezistenta si eficacitatea in timp. Programandu-va la un consult la cabinetul doctorului Marius Florian Calinescu, va veti convinge ca raportul calitate – pret este foarte avantajos pentru dvs. (mai multe fototografii profesionale din cabinet si cu aparatura)

 

 


Autoclav pentru sterilizare clasa B

In cabinetul nostru, realizam sterilizarea tuturor instrumentelor si materialelor de uz stomatologic, in vederea reutilizarii lor, cu ajutorul unui aparat care se numeste autoclav si care respecta toate normele si certificarile impuse de Uniunea Europeana. Procedura prin care se realizeaza sterilizarea este expunerea materialelor dentare la caldura umeda sub presiune sau abur sub presiune. In acest fel, toate microorganismele prezente pe instrumentele introduse la autoclav sunt distruse prin inactivarea proteinelor si a enzimelor necesare supravietuirii lor.

Specialisti in ortodontie si chirurgie

Pentru a deveni profesionisti in domeniul ortodontiei, medicii efectueaza studii suplimentare cu durata de cel putin doi ani, dupa cei patru ani de studiu de medicina dentara, in cadrul unui program de specializare aprobat de Asociatia Americana a Medicilor Dentisti.

Cunoscand toate profunzimile acestei specializari, medicul ortodont din cadrul cabinetului nostru poate veni in sprijinul dvs. cu solutii concrete prin care se pot corecta anomalii dentomaxilare indiferent de varsta, precum dinti strambi sau nealiniati corect. Persoanele care se confrunta cu probleme ce tin de ortodentitie au, de obicei, complexe ce tin de aspectul danturii lor, ceea ce ii face sa devina mai retrasi. In plus, acestia sunt predispusi spre a-si pierde mai devreme dintii din cauza carierii si parodontopatiei ce obliga muschii masticatori la un efort suplimentar, uneori ducand la dureri de cap, disfunctia ATM si dureri la nivelul gatului, umarului si spatelui. Avantajele tratamentului ortodontic includ o mai buna sanatate orala, un aspect mai placut si o durabilitate mai mare a dintilor.

GARANTIE SI CALITATE

Cabinetul doctorului Marius Florian Calinescu si-a castigat, in timp, reputatia pentru calitatea si durabilitatea procedurilor stomatologice, pentru ca noi tinem cont de cateva aspecte foarte importante, de la care nu facem rabat niciodata: folosim numai materiale de cea mai buna calitate, aparatura din cabinet este ultramoderna, iar specialistii nostri fac minuni in cele mai solicitante cazuri.

Oferim garantie la tratamentele dentare, manopere, inclusiv materiale utilizate, dupa cum urmeaza:
 • Implant dentar 3 ani
 • Punti si coroane metalo-ceramice 2 ani
 • Punti, coroane si incrustatii integral ceramice 3 ani
 • Punti si coroane zirconiu-ceramice 5 ani
 • Punti si coroane integrale din zirconiu 5 ani
 • Fatete dentare ceramice 2 ani
 • Lucrari tip Overdenture (pe implant) 2 ani
 • Proteze partiale si totale 1 an
 • Obturatii (plombe) 1 an
Pentru a beneficia de garantie trebuie sa tineti cont de urmatoarele conditii:
 • Sa va prezentati la un control stomatologic cel putin o data la 6 luni.
 • In cazul implanturilor dentare, garantia se aplica daca acest tip de tratament se realizeaza complet in cabinetul nostru: etapa chirurgicala - inserarea implantului si etapa protetica - realizarea lucrarii pe implant.
 • Orice alt tratament stomatologic realizat in cabinetul nostru va fi urmarit si evaluat constant.
 • Sa tineti cont de igiena bucala conform instructiunilor oferite de medicul dvs. dentist, intrucat acestea sunt personalizate in functie de nevoile dvs.

Pentru orice fel de informatii despre garantia si calitatea serviciilor noastre, va rugam sa ne contactati.